top of page
Met de VCA Check App van CheckYourSafety vul je digitaal LMRA en TRA in

VCA CHECK APP

VCA CHECK APP: GEEN PAPIERWERK MEER, ALLES DIGITAAL

Als ondernemer, HR-, safety- of riskmanager, ben jij eindverantwoordelijk voor de veiligheid op de werkplek. Daarom moeten er (dagelijks) per project verplicht door werknemers veiligheidschecklijsten (zoals LMRA, TRA en VGWM) ingevuld worden.

Dit is een boel papierwerk, wat veel tijd kost en tot onduidelijkheden kan leiden. Met alle risico’s van dien. De VCA Check App helpt je dit voorkomen, met als doel: werknemers bewuster laten worden van verantwoord werken om zo de risico’s op gevaren op de werkplek te verkleinen, en tegelijk voldoen aan de VCA-vereisten.

VOORDELEN VAN DE VCA CHECK APP

Hoger bewustzijn van verantwoord werken: verkleinen van risico’s op arbeidsongevallen;
Besparen van tijd, geld en milieu: alles digitaal, geen papier;
Geen fysiek contact tussen werknemers: geen kans op verspreiding bacteriën en virussen, verhogen van de gezondheid door werken op afstand;
Naast Nederlands in meerdere talen te gebruiken, zoals Engels, Pools, Turks en Arabisch;
Voldoen aan VCA-vereisten: voorkom boetes van Inspectie SZW.

EXTRA FUNCTIONALITEITEN

Behalve het digitaal invullen van veiligheidschecklijsten biedt de VCA Check App meer functionaliteiten. Een ongeluk is helaas nooit 100% uit te sluiten. Mocht er toch een (bijna) incident plaatsvinden, dan kan dit via de app gemeld worden, door het uploaden van foto’s, een omschrijving en de locatie. De werkgever of leidinggevende ontvangt dit automatisch in de mail.

De Symbolenzoeker maakt het mogelijk om snel de betekenis van symbolen te achterhalen. Bij een noodsituatie volgt de gebruiker van de app een stappenplan, zodat hij of zij weet hoe op de juiste manier te moeten handelen. De app geeft ook een uitgebreide beschrijving van de veiligheidsregels die gelden bij onder andere werkzaamheden als werken op hoogte, besloten ruimten en chemicaliën.

Vul digitaal TRA, LMRA en Meld incident met de VCA Check App van CheckYourSafety

ABONNEMENTSKOSTEN

De VCA Check App is te verkrijgen in de pakketten Totaal en Maatwerk. Je onderneming of bedrijf kan al voor €7,- per persoon per maand gebruik maken van de VCA Check App. Dus, voor €84,- per jaar bespaar je jezelf een hoop tijd en geld!

 

Wil je extra functionaliteiten toevoegen, dan kan dat. Hiervoor gelden wel extra ontwikkelingskosten. We spreken samen je wensen en ideeën door, waarna we een offerte op maat zullen opmaken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

bottom of page