top of page
Boek een cursus BHV Basis of BHV Herhaling door heel Nederland bij CheckYourSafety

CURSUS BHV

VOLG OOK EEN CURSUS BHV

De Arbowet verplicht bedrijven en organisaties om over ‘voldoende’ bedrijfshulpverleners (BHV-ers) te beschikken. Er moéten dan ook altijd BHV-ers op de werkplek aanwezig zijn. Om BHV-er te worden, volg je een cursus BHV Basis. Hierna ben je verplicht om jaarlijks je kennis en vaardigheden bij te houden met het volgen van een cursus BHV Herhaling.

Een cursus BHV Basis of BHV Herhaling duurt van 9:00u tot 16:30u. Je leert onder andere hoe je een beginnende brand moet blussen, reanimeren (ook met AED), verbinden en ontruimen. We organiseren cursussen op vaste locaties door het hele land. Altijd in een informele sfeer en in compacte groepen. Zo heb je ruim de tijd voor de praktijkoefeningen en krijg je voldoende persoonlijke aandacht van de instructeur.

Een dagcursus BHV Basis of BHV Herhaling door heel Nederland boek je bij CheckYourSafety

Onze cursusprijs €174,- (excl. BTW) is inclusief digitaal kopie theorieboek BHV, cursusmateriaal, certificaat (PDF), koffie/thee en lunch (waarbij we rekening houden met alle religies en diëten). Uiteraard worden alle richtlijnen van het RIVM strikt in acht genomen. Een groot deel van de cursusdag bestaat uit praktijkoefeningen. Het is daarom belangrijk dat je voorafgaande de cursus zelf de theorie hebt doorgenomen.

Ook is het mogelijk om een 
cursus BHV te volgen op je eigen locatie, door heel Nederland. Hier zijn wel minimaal 6 deelnemers voor nodig. Hoe meer deelnemers, hoe voordeliger de cursusprijs!

bottom of page