top of page
Boek een cursus BHV Basis of BHV Herhaling door heel Nederland bij CheckYourSafety

CURSUS BHV

VOLG OOK EEN CURSUS BHV

De Arbowet verplicht bedrijven en organisaties om over ‘voldoende’ bedrijfshulpverleners (BHV-ers) te beschikken. Er moéten dan ook altijd BHV-ers op de werkplek aanwezig zijn. Om BHV-er te worden, volg je een cursus BHV Basis. Hierna is het advies om jaarlijks je kennis en vaardigheden bij te houden met het volgen van een cursus BHV Herhaling.

Een cursus BHV Basis of BHV Herhaling duurt van 9:00u tot 16:30u. Je leert onder andere hoe je een beginnende brand moet blussen, reanimeren (ook met AED), verbinden en ontruimen. We organiseren cursussen op vaste locaties door het hele land. Altijd in een informele sfeer en in compacte groepen. Zo heb je ruim de tijd voor de praktijkoefeningen en krijg je voldoende persoonlijke aandacht van de instructeur.

Een dagcursus BHV Basis of BHV Herhaling door heel Nederland boek je bij CheckYourSafety

Theorie via e-learning

Een groot deel van de cursusdag bestaat uit praktijkoefeningen. Het is daarom belangrijk dat je voorafgaande de cursus zélf de theorie hebt doorgenomen. Dit doe je met een e-learning, op je eigen tempo. Aan het eind van ieder hoofdstuk dien je een aantal vragen te beantwoorden. Bij het succesvol afronden van de e-learning, ontvang je een certificaat. Deze neem je mee naar de cursus. Zo weet de instructeur dat je de theorie hebt doorgenomen. Op de cursusdag zelf is er verder geen examen.

Onze cursusprijs €189,- (excl. BTW) is inclusief e-learning, cursusmateriaal, certificaat (PDF), koffie/thee en lunch (heb je speciale lunchwensen, laat het ons weten).

CheckYourSafety is aangesloten bij

CheckYourSafety is aangesloten bij Nederlandse Vereniging Bedrijfshulpverlening

Ook is het mogelijk om een cursus BHV te volgen op je eigen locatie, door heel Nederland. Hier zijn wel minimaal 6 deelnemers voor nodig. Hoe meer deelnemers, hoe voordeliger de cursusprijs!

bottom of page