CHECKYOURSAFETY HEEFT ALS DOEL...

CheckYourSafety richt zich op het realiseren van een veilige en gezonde werk- en woonomgeving. Om te voldoen aan ARBO- en Woningwet, helpen we ZZP'ers, bedrijven, verhuurders en pandeigenaren bij de uitvoering en/of begeleiding van wettelijk voorgeschreven veiligheidsonderdelen.

HOE BEREIKEN WE ONS DOEL

Een ongeluk is nooit 100% uit te sluiten. Maar bedrijven en verhuurders kunnen, én moeten, er wel alles aan doen om dit zoveel mogelijk te voorkomen. Het gaat tenslotte om de veiligheid van collega’s, huurders, derden en jezelf.

Door het bewustzijn van verantwoord werken en wonen te verhogen, risico’s en gevaren in kaart te brengen en te instrueren hoe te moeten handelen bij ongelukken en calamiteiten, verkleinen we de kans op incidenten. Dit bereiken we met ons totaalpakket aan diensten, geheel gericht op veilig werken en/of wonen.

CORONAPROOF WERKWIJZE

BHV en VCA-cursussen organiseren we op vaste locaties door het hele land. We houden onze cursusgroepen altijd compact. Dit doen we expres, zodat deelnemers genoeg persoonlijke aandacht krijgen en voldoende tijd hebben om praktijkoefeningen uit te voeren. Uiteraard worden alle richtlijnen van het RIVM strikt in acht genomen.

Bij het opstellen van een bedrijfsnoodplan, RI&E en/of vluchtwegplattegronden of het uitvoeren van een brandveiligheidsinspectie, nemen we altijd eerst contact op om (bedrijfs)informatie te verzamelen. Aanwezige werknemers zullen tijdens een inspectiebezoek op locatie geen last ondervinden.