bouwplaatsen

BRANDBLUSCADDY

CHECKYOURSAFETY'S MOBIELE BRANDBLUSCADDY

De BrandBlusCaddy is speciaal ontworpen om de (brand)veiligheid op grote, complexe, tijdelijke en/of uitgestrekte locaties te verhogen. Denk hierbij aan bouwterrein, camping, huisvesting en festivalterrein. Gemakkelijk te verrijden en te verplaatsen, dus hoef je bij een calamiteit nooit meer haastig naar veiligheidsmiddelen te zoeken.

KOSTEN BESPAREN EN ANDERE VOORDELEN

Een brandblusser of brandmelder kan (of mag) vaak niet ergens aan worden bevestigd. Door de mobiliteit van de BrandBlusCaddy zijn deze veiligheidsmiddelen altijd in de buurt. Zo geef je jezelf én anderen de mogelijkheid om bij een calamiteit tóch nog op een snelle manier aanwezigen te waarschuwen en een beginnende brand te blussen.

Een ander groot voordeel is, dat met de BrandBlusCaddy in sommige gevallen geen hele sprinklerinstallatie aan hoeft te worden gelegd. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten!

De mobiele BrandBlusCaddy van CheckYourSafety voor bijvoorbeeld op evenementen

EEN BRANDBLUSCADDY NAAR EIGEN WENS

Standaard is de BrandBlusCaddy uitgerust met een brandmelder (op batterijen) en twee brandblussers (6L schuimblusser, 6kg ABC poederblusser). Uiteraard is de samenstelling naar wens aan te passen; voeg bijvoorbeeld een BHV-koffer of andere BHV-middelen toe. Laat ons dit weten en samen kijken we naar de mogelijkheden.

De kostprijs ligt tussen de €489,- en €589,- per BrandBlusCaddy, afhankelijk van de samenstelling. Vanaf 5 stuks geldt een korting op het totaalbedrag.

De mobiele BrandBlusCaddy van CheckYourSafety
De mobiele BrandBlusCaddy van CheckYourSafety voor bijvoorbeeld op de camping
De mobiele BrandBlusCaddy van CheckYourSafety voor bijvoorbeeld op bouwterrein