top of page
Met de mobiele BrandBlusCaddy van CheckYourSafety heb je altijd blusmiddelen in de buurt

BRANDBLUSCADDY

CHECKYOURSAFETY'S MOBIELE BRANDBLUSCADDY

De BrandBlusCaddy is speciaal ontworpen om de (brand)veiligheid op grote, complexe, tijdelijke en/of uitgestrekte locaties te verhogen. Denk hierbij aan bouwterrein, camping, huisvesting en festivalterrein. Gemakkelijk te verrijden en te verplaatsen, dus hoef je bij een calamiteit nooit meer haastig naar veiligheidsmiddelen te zoeken.

KOSTEN BESPAREN EN ANDERE VOORDELEN

Een brandblusser of brandmelder kan (of mag) vaak niet ergens aan worden bevestigd. Door de mobiliteit van de BrandBlusCaddy zijn deze veiligheidsmiddelen altijd in de buurt. Zo geef je jezelf én anderen de mogelijkheid om bij een calamiteit tóch nog op een snelle manier aanwezigen te waarschuwen en een beginnende brand te blussen.

Een ander groot voordeel is, dat met de BrandBlusCaddy in sommige gevallen geen hele sprinklerinstallatie aan hoeft te worden gelegd. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten!

De mobiele brandblusser en mobiele BrandBlusCaddy en verrijdbare blusstation van CheckYourSafety past gemakkelijk in je bestelbus

BRANDBLUSCADDY: DE KEUZE IS REUZE

Je hebt twee keuzesmaken: de BrandBlusCaddy Compact en de BrandBlusCaddy Multi.

BrandBlusCaddy Compact

Deze BrandBlusCaddy is uitgerust met een brandmelder (op batterijen) en twee brandblussers (6L schuimblusser, 6kg ABC poederblusser). Uiteraard is de samenstelling naar wens aan te passen; voeg bijvoorbeeld een kleine BHV-koffer of andere BHV-middelen toe. Laat ons dit weten en samen kijken we naar de mogelijkheden.

De kostprijs is vanaf €400,- (excl. btw) per BrandBlusCaddy, afhankelijk van de samenstelling.

De mobiele BrandBlusCaddy van CheckYourSafety
De mobiele BrandBlusCaddy van CheckYourSafety voor bijvoorbeeld op de camping
De mobiele BrandBlusCaddy van CheckYourSafety voor bijvoorbeeld op bouwterrein

BrandBlusCaddy Multi

Deze versie is groter en kan daardoor meer veiligheidshulpmiddelen kwijt. Bijvoorbeeld: een BHV-koffer Modulair, Brandblusser, Brandalarm, Pleisterdispencer en oogspoelfles. De samenstelling is uiteraard geheel naar wens aan te passen.

Ook heeft deze BrandBlusCaddy een opbergruimte met slot.

De kostprijs per BrandBlusCaddy is geheel afhankelijk van de gewenste samenstelling.

De mobiele BrandBlusCaddy Multi van CheckYourSafety
bottom of page