Direct contact? 020-4094695 info@checkyoursafety.nl

Uw klanten kunnen wel eens vragen of u verantwoordelijk en veilig werkt. Dit kunt u aantonen door een persoonlijke Veiligheid Checklist Aannemer (VCA) certificaat. Het certificaat kan u ook voordeel opleveren bij bijvoorbeeld aanbestedingen of sollicitaties, want u beschikt over de kennis van het veilig werken.

VCA is een systeem dat in 1989 is opgestart door de Landelijke Werkgroep Contractor Veiligheid. Met doel bedrijven en personen algemeen te kunnen toetsen op hun veiligheidsbeleid en veiligheidsprestaties. Inmiddels is een VCA certificatie niet meer weg te denken uit de Nederlandse en Europese norm. Een VCA certificaat heeft in elke branche erkenning en waarde, want wie wilt er niet samen werken met iemand die getoetst is op verantwoord en veilig werken.

De cursussen worden altijd bij Checkyoursafety gehouden. Wij beschikken over twee cursus lokalen. Eentje voor een grote groep, en een lokaal voor de kleinere groep. Een cursus duurt de gehele dag en wordt om 16:30 afgesloten met een examen. Wij beschikken over voldoende parkeergelegenheid dat overigens helemaal gratis is.

Direct uitslag VCA examen
Slagingspercentage VCA 93 %
Erkende certificeringen voor VCA

VCA Basis

Voor alle werknemers binnen een bedrijf die VCA gecertificeerd zijn.

€ 199,-

excl. btw, 10 jaar geldig

Neem contact op en laat u informeren over de mogelijkheden voor uw organisatie.

VCA-Vol

Voor alle aannemers en leidinggevende

€ 219,-

excl. btw, 10 jaar geldig

Neem contact op en laat u informeren over de mogelijkheden voor uw organisatie.

Boek direct

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijft op de hoogte.

Uw naam

Uw e-mailadres