Direct contact? 020-4094695 info@checkyoursafety.nl

Uw klanten kunnen wel eens vragen of u verantwoordelijk en veilig werkt. Dit kunt u aantonen door een persoonlijke Veiligheid Checklist Aannemer (VCA) certificaat. Het certificaat kan u ook voordeel opleveren bij bijvoorbeeld aanbestedingen of sollicitaties, want u beschikt over de kennis van het veilig werken.

VCA is een systeem dat in 1989 is opgestart door de Landelijke Werkgroep Contractor Veiligheid. Met doel bedrijven en personen algemeen te kunnen toetsen op hun veiligheidsbeleid en veiligheidsprestaties. Inmiddels is een VCA certificatie niet meer weg te denken uit de Nederlandse en Europese norm. Een VCA certificaat heeft in elke branche erkenning en waarde, want wie wilt er niet samen werken met iemand die getoetst is op verantwoord en veilig werken.

De cursussen worden in ons eigen opleidingscentrum gegeven. Een cursus duurt van 8:30u tot 16:00u, met aansluitend om 16:30u het examen. We beschikken over voldoende parkeergelegenheid dat overigens gratis is.

Cursusdata:

vrijdag 18 mei VCA

donderdag 7 juni VCA (12:30 - 18:00u. Examen 19:00u)

NIEUW! E-learning VCA Basis & VCA Vol

Geen tijd om uw theorie VCA te halen? CheckYourSafety heeft voor uw tijdsprobleem dé oplossing, namelijk: e-learning. Oftewel, digitaal theorie leren. Binnen 60 dagen heeft u de tijd om uzelf op uw eigen tempo klaar te maken voor het VCA-examen. Het enige wat u hiervoor nodig heeft, zijn inloggegevens en een internetverbinding. U kunt daarna zelf op www.vca-examendatums.nl een examendatum kiezen en aan ons doorgeven. Wij verzorgen dan de inschrijving voor u. Kosten: €124,95 (excl. btw) per e-learning, inclusief examen! Bestel via info@checkyoursafety.nl of vul onderstaand bestelformulier in.

Direct uitslag VCA examen
Slagingspercentage VCA 93 %
Erkende certificeringen voor VCA

VCA Basis

Voor alle werknemers binnen een bedrijf die VCA gecertificeerd zijn.

€ 199,-

excl. btw

Neem contact op en laat u informeren over de mogelijkheden voor uw organisatie.

VCA-Vol

Voor alle aannemers en leidinggevende

€ 219,-

excl. btw

Neem contact op en laat u informeren over de mogelijkheden voor uw organisatie.

E-learning

Online theorie VCA Basis of VCA Vol leren, incl. examen

€ 124,95

excl. btw

Neem contact op en laat u informeren over de mogelijkheden voor uw organisatie.

Boek direct

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijft op de hoogte.

Uw naam

Uw e-mailadres