Direct contact? 020-4094695 info@checkyoursafety.nl

CheckYourSafety is een opleidingscentrum in Amsterdam. De bekendste cursussen die we geven zijn BHV (Herhaling), EHBO en VCA Basis & VCA VOL. Daarnaast verzorgen we (op aanvraag) ook andere trainingen, zoals asbestherkenning en werken op hoogtes.

De cursussen worden verzorgd door ervaren instructeurs en worden in ons eigen opleidingscentrum gegeven. Veiligheidscursussen zijn zeer belangrijk, en daarom bieden we deze tegen scherpe prijzen aan.

Moeite met Nederlands? Bij CheckYourSafety bieden we u de mogelijkheid aan om VCA-cursussen in verschillende talen te volgen, waaronder Pools, Turks, Roemeens, Bulgaars, Hongaars. Deze cursussen worden georganiseerd op aanvraag.

Veiligheid is geen optie. Het is verplicht. Het gaat tenslotte om de veiligheid van uzelf, uw medewerkers én uw klanten.

Cursusdata

Mei

vrijdag 18           VCA

donderdag 31    BHV Basis/Herhaling (1 dag)

Juni

donderdag 7      VCA

donderdag 28    BHV Basis/Herhaling (1 dag)

 

BHV

In de Arbowet is opgenomen dat elk bedrijf verplicht is om doeltreffende maatregelen te nemen op het gebied van Bedrijfshulpverlening. Een onderdeel hiervan is het trainen van medewerkers in het omgaan met- en voorkomen van eventuele calamiteiten op de werkvloer.

EHBO

Bij de cursus Eerste Hulp Bij Ongelukken (EHBO) leiden wij u op tot EHBO-er. Een EHBO-er heeft meer vaardigheid en is beter opgeleid dan een BHV-er. De reden hiervan is dat er gedurende de opleiding meer tijd is voor het aanleren van handelingen en er dieper op de stof wordt ingegaan.

VCA

VCA staat voor Veiligheid gezondheid en milieu Checklist Aannemers. Elke medewerker die operationeel bezig is en drie maanden in dienst is moet in het bezit zijn van een VCA diploma. Daarmee geeft u aan dat u veilig werkt en rekening houdt met het milieu en de gezondheid van u en uw medewerkers.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijft op de hoogte.

Uw naam

Uw e-mailadres